Selecteer provincie

Springkussen Epe

Wie wordt er niet blij van een springkussen?
Om zelf te springen of te glijden of om naar de kinderen te kijken. Er zijn heel veel verschillende vrolijke luchtkussens, buikschuifbanen en stormbanen in heel veel soorten en maten. Voor de jongere kinderen zijn er kleine , lage springkussens met allerlei vrolijke afbeeldingen variërend van jungledieren tot prinsessen. Een stoere stormbaan is ook erg geliefd. Deze zijn te verkrijgen in verschillende thema’s zoals kastelen, jungle of krokodil run. De rodeostier is een leuke attractie voor de volwassenen.

Kosten van een springkussen huren Epe

De kleinste springkussens zijn te huur vanaf € 59,00 excl. BTW per dag. Dit is inclusief de blower. Een persoon kan eenvoudig het springkussen zelf plaatsen. De capaciteit van het kleinste kussen is ongeveer 6 kinderen. De grotere springkussens zijn voor meer kinderen geschikt (ongeveer 10 kinderen) en kosten ongeveer € 110,00 excl. BTW per dag. Huurt u een springkussen voor meerdere dagen dan wordt het een stuk goedkoper. B.v. een springkussen voor 10 kinderen kost u dan ongeveer € 210,00 excl. BTW Een stormbaan varieert van € 200,00 tot € 350,00 excl. BTW per dag. Bereken of u voldoende ruimte heeft om de baan te plaatsen. Houd u rekening met het gewicht van het springkussen of de stormbaan! Het is meestal mogelijk dat het voor u wordt geregeld en dat het springkussen of de stormbaan wordt geplaatst. Meestal heeft u de keuze om het luchtkussen of stormbaan te laten bezorgen of zelf op te halen.

Springkussen kopen Epe

Heeft u voldoende ruimte om het kussen en de pomp op te ruimen? En wilt u steeds gebruik maken van hetzelfde thema? Dan is het voor u misschien iets om een springkussen of stormbaan aan te schaffen. De prijs varieert van € 65,00 tot € 900,00. Informeer naar de mogelijkheden en vraag verschillende offertes aan voor u de juiste keuze maakt.


Springkussen verhuurders in de buurt van "Epe"

Bent of kent u een Springkussen verhuurder in Epe? Meld een bedrijf gratis aan